Reading

Stress bij dieren

Dieren pikken heel veel trillingen van ons op. Hierdoor kan mogelijk chronische stress ontstaan. Chronische stress veroorzaakt lichamelijke klachten waardoor een dier niet goed in zijn vel komt te zitten. Bij een bezoek aan de dierenarts is geen aantoonbare oorzaak te vinden. Maar dieren spiegelen bijna altijd en de kans is groot dat uw dier uw stress overneemt. Luister naar deze natuurlijke boodschappen en leer samen de stress te reduceren tot het nulpunt. Als energetisch begeleidster mag ik u en uw dier begeleiden om de stress te leren reduceren tot het nulpunt.

Wanneer blijkt uit het kennismakingsgesprek dat een reading de beste optie is om u en uw dier te begeleiden, ga ik meestal op afstand te werk.

Voor een fotoreading van uw huisdier heb ik deze gegevens nodig:

  • Een foto waar uw huisdier alleen op staat
  • Een foto waarop ik de ogen goed kan zien
  • Een foto waarop ik het gehele dier kan zien
  • Drie door u gestelde, duidelijke vragen waar u een antwoord op wilt hebben.
  • Naam van uw huisdier
  • Leeftijd van uw huisdier
  • Geslacht van uw huisdier

 

U mag op de button klikken voor een reading.

Referentie:

Beste Miranda,

Hartelijke groet Jeffery.

Ik heb jou gevraagd om een reading te doen voor mijn Baardagame Julius. Hij was plotseling zo stil, ik kreeg geen contact meer met hem. Dat vond ik heel erg. Ook de dierenarts heeft gedaan wat hij kon doen voor Julius. In jou reading stond dat het terrarium mogelijk op een verkeerde plek stond en dat hij last zou hebben van de koelkast. De edelsteen toermalijn zou ook de straling van de koelkast verminderen. Het terrarium is van mijn vorige Baardagame, jij gaf aan dat er mogelijk de energie nog aanwezig zou zijn. Dit kon gereinigd worden met de edelsteen roze kwarts in het terrarium te leggen. Alle adviezen heb ik opgevolgd. Ik kwam er ook achter dat Julius ook toe was aan zijn winterrust en daarom ook geen contact zocht. Op 1e kerstdag heb ik een mooi kado gekregen. Julius kwam uit zijn winterrust en zocht direct contact met me. Zo blij! Als dank stuur ik je deze foto: