Mijn naam is Miranda Frijters, Energetisch begeleidster voor mensen en dieren. Dieren staan centraal in mijn leven, en via telepathische communicatie met dieren, wil ik hen graag een stem geven en inzicht bieden in wat dieren voor ons, mensen, kunnen betekenen. Vaak word ik gecontacteerd om over een bepaald probleem een gesprek aan te knopen. Wanneer duidelijke verbeterpunten of wensen opduiken die het leven voor het dier of baasje, makkelijker kunnen maken, of die de hoeveelheid stress kunnen reduceren tot het nulpunt, kunnen we samen aan de slag om een behandeling op maat te maken. Ik werk met verschillende technieken zoals Kinesiologie (Espavo), Bloesem Remedies Nederland, Healing, Readings)

Het energetisch begeleiden is tot ontwikkeling gekomen toen poes Mao in mijn leven kwam. Samen met haar heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken.

Welkom bij Praktijk Mao!

Een korte toelichting over de naam Mao. Mao kwam in mijn leven toen ik in Singapore woonde. Ze mauwde heel veel. Maar miauw dat verstonden ze in Singapore niet dus werd het Mao.

Emigratie Singapore

Een naïef besluit met een mooie uitkomst. In 2000 ben ik geëmigreerd naar Singapore. Hier in Nederland had ik het helemaal gehad. Niets was goed en in Singapore zou alles beter worden. We zouden daar een dochteronderneming van een computerbedrijf verder op gaan zetten. Samen met mijn ex-vriend ben ik naar Singapore vertrokken. O ja, mijn schildpadden gingen mee. Ze zaten bij elkaar in houten kist met tussenschotten.

Eenmaal in Singapore zag ik mijn schildpadden heel erg opknappen. Mooie rode wangen, een schild dat dieper van kleur werd. Maar heel belangrijk: veel meer levensvreugde. De schildpadden waren thuis gekomen! Terug naar hun bakermat!

Op een gegeven moment gebeurden er dingen in Singapore die me dwongen om terug te gaan naar Nederland. Het was een boodschap om terug te keren naar mijn wortels. Helaas kon ik mijn schildpadden niet meenemen. Ze stonden op de verboden lijst om in te voeren naar Nederland. Maar ze mochten in een mooie schildpaddentuin gaan wonen. Natuurlijk was ik verdrietig, maar tegelijk ook blij want ze mochten blijven waar ze thuis hoorden.

Vlak nadat ik afscheid had genomen van mijn schildpadden, kwam Poes Mao bij me wonen. Ze heeft als het ware aangeklopt, is binnen gekomen en begeleid me nu al 17 jaar op mijn levenspad.

Terug in Nederland

Om weer terug in eigen land te zijn viel niet mee. Ik heb heel veel stress ervaren rondom het inschrijven bij de gemeente, het zoeken van een nieuw huis en alle andere zaken die geregeld moesten worden. Ook vond ik dat ik eerst in mijn onderhoud moest voorzien voordat ik verdere stappen kon maken. Gelukkig kon ik als verpleegkundige aan het werk. Dat was mijn basis. Een stressvolle periode. Ik ben op zoek gegaan naar methodes om stress te reduceren. Er is heel veel over geschreven, het leek alsof er niets bij mij paste.

Samen met poes Mao heb ik methodes mogen leren die stress reduceren tot het nulpunt.

Eigenlijk was de oplossing om stress te reduceren heel dichtbij. Poes Mao was in Singapore bij me komen wonen en had te kennen gegeven dat ze mee wilde naar Nederland. Zij is mijn grootste reducerende stress hulp. Heel vaak houdt ze me een spiegel voor. Wanneer zij ziek was moest ik op onderzoek uit want het was voor mij een boodschap dat ze iets aan mij door wilde geven. (de dierenarts kon keer op keer niets vinden). Door mij spirituele ontwikkeling begreep ik dat zij mijn gids was. Vaak helpt ze mij bij readings of ander spiritueel werk. Dankbaar, iedere dag mag ik van haar leren.