Colloïdaal Zilver

Het natuurlijke alternatief voor antibiotica!

Als je ooit een flinke bacteriële infectie hebt gehad zul je waarschijnlijk heel blij zijn geweest met de antibiotica die je huisarts voorschreef, want zodra je een antibioticakuur neemt, voel je jezelf al snel weer een stuk beter. Het nadeel van antibiotica is dat het middel geen onderscheid maakt tussen ‘slechte’ en ‘goede’ bacteriën. Hierdoor ontstaan na het gebruik van antibiotica vaak slechte darmwerking en schimmelinfecties, die soms heel lastig zijn te bestrijden. Het grootste nadeel van antibiotica is dat je lichaam resistent wordt en de werking van de bacteriën in je lichaam niet meer optimaal werk doen.

Colloïdaal Zilver

Daarom werkt Praktijk Mao met een alternatief voor antibiotica. Namelijk het Colloïdaal Zilver! Het is een heel effectief natuurlijk antibiotica wat zowel voor mens en dier gebruikt mag worden. Het heeft een positieve invloed op de weerstand. Ook kan het inwendig en uitwendig gebruikt worden. Bovendien kent het gebruik hiervan geen negatieve bijwerkingen. Colloïdaal zilver is voor heel veel dingen in te zetten, te noemen:
Preventie voor verkoudheden, griep.

  • Beschermt het immuunsysteem
  • Acne
  • Brandwonden
  • Schimmelinfectie
  • Reuma
  • Allerlei ontstekingen
  • Allergieën

Om achter de oorzaak van de klacht te komen, test Praktijk Mao alles voor u en uw dier uit! Zo krijgt u precies de juiste dosering en kunt u het Colloïdaal Zilver veilig gebruiken. Ook gebruikt Praktijk Mao betrouwbare en hoogwaardige kwaliteit zilverwater.
Succes is gegarandeerd!

Referenties:

Beste Miranda,
De behandeling op maat die wij van jou mochten ontvangen heeft ons er toe gebracht altijd zilverwater in huis te hebben. Omdat jij het uittest hoeveel we nodig hebben, weten wij zeker dat we nooit teveel gebruiken of te lang.
We gebruiken het als we bv verkouden zijn, of keelpijn hebben.
Het werkt ook goed voor astma en voor evt maag/darmproblemen.
Het werkt ook schimmeldodend of om mee te spoelen als je aften in je mond heb.
Voor onze hond gebruiken we het ook, voor als hij een virus heeft of een ontsteking.
Wij druppelen het zelfs in zijn oog, als hij beginnend oogontsteking heeft.
En dat zonder alle nare bijwerkingen van de reguliere antibiotica.
Groetjes Lisette

Mao

Lady Mao
Lady Mao gaat op vakantie naar het kattenhotel. En daarvoor heeft ze alle inentingen gehad. Helaas bij thuiskomst kan ze soms nog wel wat niezen. Ik test dan uit hoeveel dagen ze zilverwater nodig heeft en voeg dit dan toe in haar drinkwater. Na 3 dagen is het niezen helemaal verdwenen.

Beste Miranda
Je hebt me geweldig geholpen om de bijwerkingen van een bepaalde medicatie te bestrijden. Hier ben ik heel blij mee! Door de medicatie kreeg ik een soort van acne bulten. Deze waren pijnlijk en onfris om te zien. Doordat jij een behandeling op maat voor me hebt gemaakt, zijn de acne bulten na 3 dagen helemaal verdwenen. De behandeling was heel simpel en pijnloos. Iedere avond moest ik drie dagen lang gaasjes met zilverwater op de bulten leggen. Nu heb ik geen stress en pijn meer omdat de bulten helemaal verdwenen zijn!
Hartelijk dank, Arthur.