Behandeling op maat

In praktijk Mao wordt gebruik gemaakt van verschillende complementaire geneeswijzen.

Deze technieken gaan uit van de werking van de natuur. De natuur heeft veel mogelijkheden om te helen.

Eigenlijk is de natuur niets anders dan energie. Planten, dieren, mensen en alle materie bestaat uit trillingen (energie). De energie verbindt alles in het universum. Het mooie van deze gedachte is dat wanneer er ergens iets kleins verandert dit direct ergens anders merkbaar is. Alles hangt met alles samen en is een geheel.

In praktijk Mao wordt vanuit de energieën van de natuur gewerkt. Veelal wordt dit ondersteund met de krachten van de natuur; Bloesemremedies.

Hoe ga ik te werk?

Gratis kennismakingsgesprek

Een gratis kennismakingsgesprek is erop gericht u kennis te laten nemen van mijn werkwijze voor de problemen van mensen en dieren.

Helaas veroorzaakt onze huidige maatschappij veel stress en dat is soms zichtbaar door gedragsuitingen of verborgen processen in het lichaam. Mijn speciale stressbehandeling zorgt ervoor dat lichaam en geest voor mens en dier in balans komen. Dat doe ik door ze in hun oorspronkelijke staat te brengen.

Mijn intuïtieve gave en kennis op spierniveau geeft inzicht over het trillingsniveau van mens en dier. Elke trilling heeft namelijk een boodschap. Deze boodschap is voor elk mens of dier verschillen en daarmee uniek. Door trillingen te meten op celniveau kom je tot de kern. Mijn energetische begeleiding, spiermeting en inzetting van natuurlijke middelen zorgt ervoor dat de bron van het probleem wordt opgelost en het zelfgenezend vermogen van mens en dier weer goed gaat functioneren.

Een behandeling op maat reduceert Stress tot het nulpunt!